Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Seleccione una Página:
More Info
Read More
Masia San Antonio Masia San Antonio Masia San Antonio Masia San Antonio

Masia San Antonio

Masia San Antonio

Amb més de 200 anys d’història aquesta finca situada a Cunit ofereix un entorn ideal per a la celebració d’un esdeveniment important.

Totes les instal·lacions són noves i obertes al jardí. La discoteca, amb sostre retràctil, dóna a la festa una sensació fresca i molt jove. Els diferents espais; pavelló de banquets, discoteca, chill-out i serveis, són espais continus, sense escales ni desnivells, la qual cosa fa que l’ambient mai baixi de ritme, ja que la integració és total.

Anar a la pàgina web

{image : 'http://mallolcatering.com/wp-content/uploads/sites/2/2016/10/masia-san-antonio-vista.jpg', thumb : 'http://mallolcatering.com/wp-content/uploads/sites/2/2016/10/masia-san-antonio-vista-480x375.jpg'} , {image : 'http://mallolcatering.com/wp-content/uploads/sites/2/2016/10/masia-san-antonio-jardin.jpg', thumb : 'http://mallolcatering.com/wp-content/uploads/sites/2/2016/10/masia-san-antonio-jardin-480x375.jpg'} , {image : 'http://mallolcatering.com/wp-content/uploads/sites/2/2016/10/masia-san-antonio-detalles.jpg', thumb : 'http://mallolcatering.com/wp-content/uploads/sites/2/2016/10/masia-san-antonio-detalles-480x375.jpg'} , {image : 'http://mallolcatering.com/wp-content/uploads/sites/2/2016/10/masia-san-antonio-boda.jpg', thumb : 'http://mallolcatering.com/wp-content/uploads/sites/2/2016/10/masia-san-antonio-boda-480x375.jpg'} ], // Theme Options progress_bar : 1, // Timer for each slide mouse_scrub : 0 }); });
More Info
Read More
Masía San Antonio Masía San Antonio Masía San Antonio Masía San Antonio

Masía San Antonio

Masía San Antonio

Con más de 200 años de historia, esta finca, ubicada en Cunit, ofrece un entorno ideal para la celebración de un evento importante.

Todas las instalaciones son nuevas y abiertas al jardín. La discoteca, con techo retráctil, da a la fiesta una sensación fresca y muy joven. Los diferentes espacios; pabellón de banquetes, discoteca, chill-out y servicios, son espacios continuos, sin escaleras ni desniveles, lo que hace que el ambiente nunca baje de ritmo, ya que la integración es total.

Ir a la página web